Според аржентинския журналист Гастон Едул, Челси е фаворит за Алексис

...
Според аржентинския журналист Гастон Едул, Челси е фаворит за Алексис
Коментари Харесай

И Челси влезе в наддаването за Алексис Мак Алистър

Според аржентинския публицист Гастон Едул, Челси е любимец за Алексис Мак Алистър, като Арсенал и Атлетико Мадрид също дебнат полузащитника. 24-годишният притежател на Световната купа може да се реалокира, в случай че от Брайтън се съгласят да го продадат през януари.

Алексис Мак Алистър потвърди своята стойност с изявите си за Аржентина в Катар. Футболистът беше един от най-забележителните играчи за първенците, като означи гол и направи асистенция, която пристигна в самия финала против Франция, когато подаде на Анхел ди Мария, който направи резултата 2:0 за “гаучосите ”.

Тези изяви в Катар усилиха интереса на топ клубовете към полузащитника. Арсенал, Манчестър Юнайтед и Тотнъм обявиха, че желаят да го привлекат през януари. Мак Алистър обаче преди да замине в Катар подписа нов контракт с Брайтън, който е до 2025 година

До скоро се твърдеше, че в случай че “чайките ” продадат полузащитника, любимец за договорката ще бъде Атлетико Мадрид, само че с появяването на претенцията на Челси за младока, “сините ” са в по-добра позиция, защото се допуска, че Мак Алистър би желал да се събере с някогашния си ментор Греъм Потър, който сега води лондончани.

Засега Челси изследва опциите да подпише с Алексис Мак Алистър. Брайтън сигурно ще изиска голяма цена, само че “Сините ” наподобяват подготвени похарчат сериозна сума за състезател, който би могъл да им бъде от полза
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР