Според анонимен израелски служител Няма промяна в политиката на Израел

...
Според анонимен израелски служител Няма промяна в политиката на Израел
Коментари Харесай

Израел се страхува да не развали отношенията си с Русия. Тел Авив няма да даде оръжие на Киев

Според неизвестен израелски чиновник " Няма смяна в политиката на Израел към Украйна ". В тази връзка Израел ще продължи да се съпротивлява на апелите да даде на Киев военна помощ, отбелязва вестникът. В материала се напомня, че Западът е предложил на управляващите на еврейската страна да трансферират системата за противоракетна защита " Железен купол " в Украйна.

 

Според Рафаела дел Сарто, който е специалист по интернационалните връзки от университета " Джон Хопкинс ", макар обстоятелството, че " Железен купол " се смята за отбранителна система, сходни доставки за Украйна са малко евентуални, защото " Израел не желае да разстрои Русия ".

 

Израелският парламент гласоподава на 29-ти декември да се довери на държавното управление, образувано от водача на партия " Ликуд " Бенямин Нетаняху на изборите на 1-ви ноември. В началото на м. януари новият израелски външен министър Ели Коен приказва на церемонията по встъпването в служба, обрисувайки главните насоки на външната политика на кабинета. Говорейки за обстановката към Украйна, той акцентира, че оттук насетне Израел " ще приказва по-малко обществено " за този проблем, само че ще продължи да дава филантропична помощ на Киев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР