Според анкета на ДНЕС+, в която са взели участие 285

...
Според анкета на ДНЕС+, в която са взели участие 285
Коментари Харесай

Според анкета на ДНЕС+: Притеснителен е антиевропейския вот на част от варненци

Според анкета на ДНЕС+, в която са взели присъединяване 285 души, 21 % са дали своят вот за псевдопатриотичната партия " Възраждане ". При все, че Варна е прочут като " византийския град ", тук в действителност има забавен % от хора, които припознават тази партия като своето посланичество в локалния парламент на Варна.

Въпреки нападателната акция, която водят от години в морския град, локалните " възрожденци " изпреварват даже Благомир Коцев - претендентът за кмет на Варна от ПП- Демократична България. Но, по този начин или другояче отрицателния избор, т.е. - процентът на отрицание е 79%.

На трето място 285 варненци, взели участие в анкетата, са подредили Благомир Коцев. Според 13 % от интервюираните той е най-достойния претендент за кметския стол в морската столица. Процентът на отрицание при него е " забележително " висок, а точно 87 %.



И още веднъж варненци припознават Иван Портних като техен любимец, който с изключение на, че ще заеме кметското кресло за четвърти път, или трети мандат и половина, досегашният кмет на Варна държи шампионата със забележителна преднина пред другите - 35 %.

Вотът тази година ще бъде на 29 октомври, като за претендентите за кмет на община и някои за кметове на региони, най-вероятно ще гласуваме и на балотаж, който се чака да бъде на 5 ноември. 

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС +
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР