Според анализ през последните години Агенцията е цел за руското

...
Според анализ през последните години Агенцията е цел за руското
Коментари Харесай

Шефът на ДАНС: Уличените в шпионаж вече са отстранени. Ще има още руски дипломати, обявени за нежелани у нас

Според разбор през последните години Агенцията е цел за съветското разузнаване. От Държавна организация „ Национална сигурност “ са уведомили прокуратурата, когато са събрали задоволително данни за активността на уличените, с цел да може да се образува досъдебно произвеждане.

По-рано през днешния ден от, че проверяват за шпионаж в интерес на Русия двама чиновници на приблизително управително равнище в ДАНС и чиновник на българско министерство, друго от Министерство на вътрешните работи, на пост „ над приблизително управително равнище “.

„ Става въпрос за случай на шпионаж, оголен в резултат на дейната работа на ДАНС. Това е закононарушение срещу републиката. Този вид закононарушения се правят нормално конфиденциално и са секретни, по тази причина на този стадий не можем да разкрием доста детайлности “, разгласи шефката на Спецпрокуратурата Валентина Маджарова.

Според проверяващите има възможност тези лица да са предавали информация в интерес на Руската федерация на разположение, което е друго от изгонените съветски дипломати. Предаването на информация е ставало непряко, посредством потреблението на онлайн платформи, показващи местоположението.

Очаквайте детайлности!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР