Според американския президент винаги има план Б, В, Г, Д,

...
Според американския президент винаги има план Б, В, Г, Д,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп проучва „всички варианти“ за Венецуела

Според американския президент постоянно има проект Б, В, Г, Д, Е

Американският президент Доналд Тръмп удостовери в сряда, че изследва „ всички разновидности " във връзка с Венецуела. Той акцентира, че венецуелският водач Николас Мадуро е направил „ ужасна неточност “, като е попречил на интернационалната филантропична помощ да влезе в страната, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Има разнообразни решения, разнообразни разновидности. Проучваме всички разновидности ", съобщи Тръмп в Овалния кабинет, където одобри своя колумбийски сътрудник Иван Дуке.

На въпрос дали има „ проект Б “, в случай че Мадуро реши да остане на власт непременно, Тръмп отговори: „ Винаги имам проект Б, В, Г, Д, Е “, без да посочи какво има поради.

Описвайки като „ доста тъжно “ ситуацията във Венецуела, изпаднала в тежка политическа рецесия на фона на дефицит на храни и медикаменти, Тръмп похвали метода на опозиционера Хуан Гуайдо, приет за краткотраен президент от десетки страни, сред които и Съединени американски щати.

„ Изпитвам надълбоко почитание към този, който за доста хора е същинският президент на Венецуела. Той е доста самоуверен ", акцентира американският държавен глава.

Президентът Дуке от своя страна настоя за нуждата от опазване на натиска върху режима на Мадуро. „ Президентът Гуайдо се употребява с твърда поддръжка и ние би трябвало да му дадем още по-голяма поддръжка, с цел да може той да извърши прехода във Венецуела “, съобщи колумбийският държавен глава.

Мадуро, който отхвърля в страната му да има филантропичен проблем, отхвърля американската помощ с довода, че тя е „ политическо шоу “ и интродукция към военна интервенция на Вашингтон.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Народното събрание на Венецуела, който е следен от опозицията е показал временен съвет на шефовете за националната петролна компания PDVSA и американските й подразделения, в това число Сitgo Petroleum, съобщи още Българска телеграфна агенция.

Луиса Паласиос, Анхел Олмета, Едгар Ринкон, Луис Урданета, Рик Есер и Андрес Падиля са избрани за шефове на Сitgo.

 

investor.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР