Според актуална информация от официалния акаунт на PEPE в X

...
Според актуална информация от официалния акаунт на PEPE в X
Коментари Харесай

Виновникът за спада на Pepe Coin се оказа екипа зад проекта

Според настояща информация от формалния акаунт на PEPE в X (Twitter) част от главния екип на PEPE е продала към 16 трилиона токена (еквивалентни на 16 милиона долара) без авансово оповестяване.

В актуализацията се изяснява, че като защитна мярка броят на нужните портфейли за сключване на многосигналния портфейл е бил понижен до 2 от общо 8 портфейла. Първоначално в мултисиг портфейла бяха съхранени 10 трилиона токена PEPE . Понастоящем има единствено един портфейл с право на сключване и този портфейл към този момент е надеждно следен.

Останалите членове на екипа предадоха, че PEPE за жалост е приютил членове със злонамерени и користни планове още от основаването си. Твърди се, че тези лица са попречили напредъка на развиването на PEPE още от първите седмици. Екипът акцентира, че тези пречещи членове към този момент са отстранени от групата.

Що се отнася до продажбата на токени, единственият останал член на екипа, подписал съглашението, разкри, че е бил излъган в нощта на случая. Съобщава се, че трима злонамерени членове на екипа са осъществили продажбата на 16 трилиона PEPE токена от мултисиг портфейл.

Останалият член на екипа разясни, че продадените токени в никакъв случай не са били предопределени за продажба и че непотърсените токени остават предпазени. Освен това беше декларирано, че контролът върху акаунта PEPE в Twitter се резервира от този останал член.

В изчерпателно изказване последният член на екипа акцентира уговорката си към бъдещето на токена, като бяха разкрити проектите за прекачване на останалите 10 трилиона токена PEPE. Тези токени ще бъдат непокътнати до бъдещото им потребление или заличаване, вероятно за придобиване на свързани с PEPE домейни или потребителски имена, като непотребните токени ще бъдат изгорени.

Членът на екипа заявява желанието си да трансферира PEPE в изцяло децентрализирано положение, откакто всички висящи транзакции бъдат завършени.

Въпреки това истинността на изказванията, направени от портфейла, който твърди, че е последният останал член, остава непроверена.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР