Според адвоката на Янакиева - Недялка Божилова-Арабова историята е доста

...
Според адвоката на Янакиева - Недялка Божилова-Арабова историята е доста
Коментари Харесай

Не съм упражнявала насилие над децата си, твърди Ваня от Царево

Според юриста на Янакиева - Недялка Божилова-Арабова историята е много по-сложна. Майката е разведена, а офанзивите идват от някогашния й брачен партньор

" Не съм упражнявала принуждение над децата ", съобщи на влизане в бургаския областен съд Ваня Янакиева, представена от БНР Бургас. 49-годишната жена апелира мярката " Задържане под стража ", наложена й на 3 август от Районния съд в Царево. 

Срещу нея е повдигнато обвиняване за домашно принуждение над детето й - 8-годишно момченце. Инцидентът е от 29 юли, когато се твърди, че майката е извлякла от кола момчето и по този начин му е нанесла лека телесна щета. 

Според юриста на Янакиева - Недялка Божилова-Арабова историята е много по-сложна. Майката е разведена, а офанзивите идват от някогашния й брачен партньор. Двете деца - момиченце на 5 години и момче на 8 години са осиновени. 

До случая се е стигнало, откакто се биели на задната седалка на автомобил, каран от другарка на майката.

" Ако това беше правилно, до момента децата щяха да бъдат изведени, защото има 2 висящи каузи против бащата, обществените служби неведнъж са посещавали дома и са разговаряли с децата ", съобщи адвокатката. Тя изиска по-лека мярка, с цел да може Янакиева да продължи да работи и има средства, с цел да продължи делата. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР