Според адвокат Димитър Марковски е ясно какво ще е решението

...
Според адвокат Димитър Марковски е ясно какво ще е решението
Коментари Харесай

Адвокат Марковски: За съжаление Джок Полфрийман няма как да бъде върнат в затвора

Според юрист Димитър Марковски е ясно какво ще е решението на Върховен касационен съд за австралиеца Джок Полфрийман, който към този момент е предварително на независимост. " За страдание няма по какъв начин да бъде върнат в пандиза. Изключително цинични са думите му, че желае да остане в България и да се бори за правата на лишените от независимост ", сподели още Марковски в предаването " Опорни хора " по Bulgaria ON AIR.

По думите му, когато Полфрийман се върне в Австралия, няма кой да го следи. " По всичко проличава и че кръвнината няма по какъв начин да я изплати. Остават доста въпросителни към освобождението му. Защо едно Неправителствени организации се бърка в правосъдните каузи? Вижда се и връзка сред Неправителствени организации, съдиите и Полфрийман ", разяснява още Марковски.

Джок Полфрийман към този момент остава в България. Австралиецът, наказан за ликвидиране у нас, беше пуснат 6 години преди края на 20-годишната си присъда за убийството на студента Андрей Монов. Полфрийман, който беше за малко настанен в центъра в Бусманци, съобщи, че отива при другари и не изключи вид да остане в България за непрекъснато. Той ще би трябвало да се явява ежеседмично в районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, до момента в който възбраната за овакантяване на страната не отпадне. Тя е от 2011 година и е издадена от тогавашния шеф на дирекция " Миграция ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР