Споразумението, подписано между ОП и ГЕРБ, се спазва. Проблем възниква

...
Споразумението, подписано между ОП и ГЕРБ, се спазва. Проблем възниква
Коментари Харесай

Валентин Николов разкри какъв е проблемът между ГЕРБ и Патриотите

Споразумението, подписано сред Оперативна програма и ГЕРБ, се съблюдава. Проблем поражда при съпътстващите политики. Това сподели депутатът от ГЕРБ Валентин Николов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Натъжава ме, че мненията и разногласията се вземат решение през медиите. Това демонстрира, че няма разговор или има прекомерно мощни страсти. Това обаче са преодолими спънки “, увери той. „ Никога персоналните нападки не са положителни в политиката “, безапелационен бе Николов. Той призна, че сега машината на обединението е в доста рискова обстановка. „ Когато мине председателството ще може да се разбере дали има проблеми в обединението “. Валентин Николов сподели, че който и да купи ЧЕЗ ще има инспекция на ДАНС на капиталите и сдружението. По мотив недоволството на бизнеса от цената на тока и заканите за митинги, Николов съобщи:

„ В последните години бизнесът съумя в устрема си да се продава ток на свободния пазар. Световната банка предизвести, че не би трябвало да се бърза с либерализацията на пазара, тъй като може да се стигне до разтърсвания. Картел няма по какъв начин да стане сред трите държавни сдружения, само че е допустимо приключването на информация. Смятам, че когато има повече участници на пазара картелът е много сложен. Когато има борсова нечиста сделка не сме в положение тя да се наблюдава и предотврати. Затова в този момент работим законодателно в тази посока “, сподели още Николов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР