Споразумението между четирите преговарящи политически партии е подписано. Президентът връчва

...
Споразумението между четирите преговарящи политически партии е подписано. Президентът връчва
Коментари Харесай

В Панорама: Какво започва и какво свършва със съставянето на новия кабинет?

Споразумението сред четирите договарящи политически партии е подписано. Президентът връчва мандата за сформиране на държавно управление. Какво свършва и какво стартира със съставянето на новия постоянен кабинет: в студиото на " Панорама " разясниха анализаторите Даниел Смилов, Първан Симеонов и Антоний Гълъбов.

" Свършва предварителният диалог, стартира същинският спор, съобщи политологът " Антоний Гълъбов.

За социолога Първан Симеонов свършва един " балкански закостенял жанр " на ръководство и стартира един либерално-западняшки. Надявам се, че свършва един интервал на рецесия за страната, добави той.

" Свършва една година с три парламентарни и един президентски избор и се надявам да имаме един интервал на постоянно ръководство, в който страната да реши стратегически въпроси ", разяснява и политологът Даниел Смилов.



В студиото беше и вицепремиерът по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов, който разяснява Плана за възобновяване и резистентност и за какво средствата по него ще се забавят.

" Надявам се, че стартира усилена работа по усилване и създаване на институциите, тъй че те да служат по най-хубавия метод на обществото ", разяснява той подписването на съдружното съглашение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР