Спорът между БСП и "Атака" за това кой е най-добрият

...
Спорът между БСП и "Атака" за това кой е най-добрият
Коментари Харесай

Юмручен бой между БСП и Атака за Деня на победата

Спорът сред Българска социалистическа партия и "Атака " за това кой е най-хубавият представител на ползите на Кремъл у нас върви от дълго време. Досега той се водеше най-много със словесни нападки от парламентарната естрада. Днес обаче този спор стигна до физически конфликти сред представители на Българска социалистическа партия и кореспондент на телевизия "Алфа ", която е партийната телевизия на "Атака ".

Действието се разигра по време на така наречен Марш на Безсмъртния полк, заяви "Клуб Z ".

Ето както оповестиха от "Атака " за случая:

"Депутати от Българска социалистическа партия удрят кореспондент на АЛФА ТВ. Хулиганите на Нинова изнервени на въпроса за какво техният външен министър Вигенин легитимира киевската хунта.

4 години партия АТАКА чака отговор от управлението на Българска социалистическа партия за какво техният външен министър Кристиян Вигенин легитимира киевската хунта с визитата си в Украйна през 2014 година Тогава Вигенин се срещна с президента на Украйна Александър Турчинов и на процедура призна фашисткото държавно управление, което пристигна на власт след кървясъл прелом и убити мирни жители. АТАКА няколко пъти изиска оставката на Вигенин. По време на честванията на Деня на успеха пред Паметника на Съветската войска в София кореспондент на АЛФА още веднъж зададе въпроса към председателката на левицата. Вместо съответен отговор от Нинова, той получил удари от страна на депутатите Таско Ерменков, Георги Свиленски и Славчо Велков. Те влязоха в ролята на персонална защита на лидерката си и започнаха да дърпат журналиста от АЛФА ТВ, да изтръгват микрофона от ръцете му и не разрешиха да задава неуместни въпроси на парламентарната им шефка.

От Българска социалистическа партия не пожелаха да разясняват и за какво не гласоподаваха предлагането на Волен Сидеров и АТАКА да отпаднат глобите против Русия, а в този момент се пробват да събират русофилски електорат с поднасяне на венци. "

От "Атака " разпространиха и фотоси, на които с алена стрелка е указано по какъв начин тъкмо е упражнено насилието над репортера на "Алфа ".

Официална позиция от Българска социалистическа партия към този момент няма.

"Когато властта употребява медиите си като бухалки, има риск за здравето на публицистите. Това не трябва да се позволява ", разяснява пред Клуб Z депутатът от левицата Антон Кутев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР