Спор за родителски права стана причина за убийство на мъж

...
Спор за родителски права стана причина за убийство на мъж
Коментари Харесай

Жестокото убийство в София станало заради спор за родителски права

Спор за наставнически права стана причина за ликвидиране на мъж в петък. Това са съобщили за Българска телеграфна агенция от Министерство на вътрешните работи. В последния работен ден на седмицата в " Драгалевци " е открит опърлен автомобил, в който е открито тяло на мъж. 
Прочетете още
Припомняме, че погубен мъж бе открит в запалена кола в гориста околност на кв. " Драгалевци " в петък, а полицията задържа причинителите за броени часове.

Тялото на Пейо Пеев било намерено в кола покрай хижа " Алеко ". То било на пасажерската седалка, а облеклата обгорени. За гибелта му са арестувани жена му Габриела, нейните майка и татко и още един мъж.

Двете дами към този момент са с повдигнати обвинявания и се чака на следващия ден да бъде поискано непрекъснатото им задържане в ареста от съда.

Една от версиите е, че мъжът първо е удушен, а палежът е осъществен, с цел да бъдат заличени следи от убийството. Разследващите към момента проучват записи от камери за видеонаблюдение, които могат да дадат насоки за осъщественото закононарушение.

Очаква се на следващия ден да бъде оповестена повече информация по случая.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР