Спор за жена е причината за убийството в Дома за

...
Спор за жена е причината за убийството в Дома за
Коментари Харесай

Спор за жена е причината за убийството в Дома за стари хора край Варна

Спор за жена е повода за убийството в Дома за остарели хора “Свети Георги ” край Варна. Това съобщи притежателят на дома Светльо Георгиев за Българска национална телевизия.

64-годишен мъж, настанен в общественото заведение, беше открит мъртъв. Според Георгиев, той е бил пребит до гибел с бастун. Заподозрян за закононарушението е 79-годишен жител на дома. Инцидентът е станал след спор сред двамата мъже поради стара жена, с която умрелият живеел на фамилни начала.

“Свети Георги ” е един от най-големите домове за възрастни хора в страната. В него са настанени 240 възрастни хора, за които се грижи личен състав от 60 души. Има денонощна защита и видеонаблюдение, а през нощта на всеки етаж дежури по един санитар, което, съгласно притежателя, е изцяло задоволително. Случаят се проверява от Варненската окръжна прокуратура.

Припомняме, че седмица преди убийството, жена с психологични отклонения направи опит за самоубийство, като скочи през терасата на стаята си, а пожар в “Свети Георги ”, провокиран от жител на дома, лиши живота на 4-ма души на 11-ти юли.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР