Спор няма, че това е терористичен акт. Най-вероятно кортежът е

...
Спор няма, че това е терористичен акт. Най-вероятно кортежът е
Коментари Харесай

Бивш шеф на НСБОП: Спор няма, че това е терористичен акт

Спор няма, че това е терористичен акт. Най-вероятно кортежът е бил от две коли. Според мен степента на отбрана е висока, само че няма да я оповестя, сподели някогашният шеф на НСБОП и НСО ген. Румен Миланов в предаването “Тази заран ”.

Изказването му е във връзка вчерашната експлозия на взривно устройство в местността „ Ярема “ на пътя сред София и Самоков, която избухна пред една от колите на обвинител номер 1. 

Ще се направи експертиза на остатъците от взривното вещество

Той акцентира, че колите от кортежа могат да устоят на подобен гърмеж.

" Маршрутът не постанова прелиминарен оглед. Самите коли би трябвало постоянно да се ревизират. Понякога се сменя маршрутът в самата минута ", сподели Миланов.

“Тази медийна подготовка, която той направи последните няколко месеца, за описи с уволнени служители на реда, прокурори. Тези гръмогласни изказвания като че ли не бяха подкрепени с доказателства. Другото, което ми прави усещане е таймингът на осъществяването на атентата. Случва се в тази политическа конюнктура и желанията за промяна в правосъдната власт и в конституцията, с цел да може да се проверява основния прокурор ”, сподели журналиста Йово Николов.

„ Когато се приказва за експерт, който е направил закононарушението, аз се чудя какво му е професионалното на този човек. Трябва да има ликвидиране, с цел да експерт, а такова няма, явно не е експерт. Дори няма счупено дърво, по асфалта няма следи от увреждания. Не виждам претекста “, сподели някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

Повече от коментарът на специалистите - гледайте във видеото.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР