Спор между родители има ли агресия между ученици в частно

...
Спор между родители има ли агресия между ученици в частно
Коментари Харесай

Момче е с комоцио след налагане в училище, побойникът - син на известен бизнесмен?

Спор сред родители има ли експанзия сред възпитаници в частно учебно заведение в София. В сигнал до Би Ти Ви Мария Димитрова написа, че синът ѝ е пребит в учебното заведение му. Жената вика полиция и кола за спешна помощ. Разказва ни, че след прегледа незабавните медици споделят, че детето е с комоцио.



„ Това дете ме бутна и аз се пробвах да избягам, и след това ме дръпна и ме заби в земята “, споделя Любомир, който е в 6. клас и за първа година е в частното учебно заведение. Момчето споделя, че до тук се стига откакто се е опитал да отбрани собствен другар. 

Майката признава, че е смутена, тъй като вижда детето си в потрес и тъй като се е надявала синът ѝ да учи в сигурна среда. Мария Димитрова споделя, че детето ѝ е било блъснато на земята от Петър, наследник на предприемача Петър Манджуков.

Манджуков-старши беше безапелационен, че синът му, седмокласник в същото учебно заведение, е бил афектиран няколко пъти от Любомир и даже се е оплакал на учителите.

„ Аз съм подготвен да се извиня, само че това не е експанзия. Това е обикновено сдърпване сред две деца и виновността е сред тях двамата “, каза Манджуков и изясни, че към този момент е провел диалог с детето си.

От учебното заведение са направили инспекция на случая. Прегледани са и записите от видеонаблюдението на игрището, където се е случил случаят.

„ Децата са били под надзор, имало е наблюдаващ преподавател, играели са футбол. Не виждам безусловно никаква неточност от страна на нашето учебно заведение “, съобщи Надежда Шемширова, юрист на частното учебно заведение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР