Спонтанно реших да отида на Орлов мост. Целта ми беше

...
Спонтанно реших да отида на Орлов мост. Целта ми беше
Коментари Харесай

Жената с бастуна - кой разбуни духовете на Орлов мост

Спонтанно взех решение да отида на „ Орлов мост ”. Целта ми беше да попитам за какво са там, какво желаят, за какво пречат на останалите жители като мен. Това съобщи Лиляна Тасева – така наречен жена с бастуна, която провокира скандал на " Орлов мост ", довел до задържането на пиара на наказаната на втора инстанция т.е. неокончателно някогашна кметица на регион " Младост " Десислава Иванчева. Нейната присъда за искане и приемане на рушвет беше изменена на 8 години, откакто на първа инстанция беше наказана на 20 години, само че единствено за искане на рушвет.
Тасева разказва като „ зелени отпадъци и треволяци ” надписът „ Оставка ”, изписан пред палатките на „ Орлов мост ”. Според нея, това че тя предходна през надписа, не е провокация – както и соченето с бастун, което разказва като предпочитание да държи на разстояние протестиращите поради заплахата от болест с ковид. „ Между другото те бяха кьоркютук пияни – в никакъв случай ли не сте виждали пийнал човек, зачервените очи, леко заваленият диалект, миризмата на джибри ”, изясни Тасева пред bTV.
Лиляна Тасева описа, че отишла на " Орлов мост ", тъй като тръгнала да си вземе шофьорската брошура, която подновявала и чакала тролея, само че след известно време – по думите ѝ първо 20 минути, след това 40 минути, чужд ѝ споделил, че тролеят няма да пристигна, защото има обсада на „ Орлов мост ”. Не съм от провинцията, съобщи тя и добави, че си пристигнала „ от село ” да си вземе шофьорската брошура. Никога не съм била член на политическа партия, разясни някогашната здравна сестра, само че не скри благосклонността си към ГЕРБ: " Ще гласоподавам отново за тях ".
Във Фейсбук обаче като отговорна за конфликта на " Орлов мост " беше посочена жена на име Пепи Генова от Пазарджик. Тя има лека аналогия с Тасева, което евентуално е предиздвикало мнозина да повярват на това изказване. Само че пред уеб страницата " Виделина " Генова разясни, че работи като готвач и че не е ходила в София от 2-3 години!
Още: " Съдът пусна Петър Кърджилов на независимост без мярка за неотклонение "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР