Спонтанният и страстен секс е нещо прекрасно, но въпреки това

...
Спонтанният и страстен секс е нещо прекрасно, но въпреки това
Коментари Харесай

Това са 4-те най-рисковани секс пози за мъжете

Спонтанният и буен секс е нещо прелестно, само че все пак би трябвало да внимавате да не се нараните и да развалите цялото любовно прекарване. Въпреки, че рядко се случва да се нараните по време на секс, би трябвало постоянно да сте внимателни, написа dnesplus.bg. Не е толкоз значимо по какъв начин, а къде го вършиме. Върху масата и в аероплан са най-рискованите места за секс при мъжете.

1. Необузданият началник

Жената е седнала върху бюрото или масата, а мъжът е против нея. Тази поза може да нарани пениса му, изключително в случай че сексът е прекомерно див и деятелен. Има заплаха от скъсване на тръбите, които се изпълват с кръв при ерекция, когато се получи свръх налягане.

2. Секс върху швейцарска топка

По време на секс върху швейцарска топка, пенисът му излиза изцяло и по-късно влиза с цялостна мощ. Това може да е доста рисково. По принцип позите, в които дамата е от горната страна са много рисковани, тъй като мъжът няма цялостен надзор над проникването.

3. Ездачката

Най-опасното при тази поза е, когато дамата се обляга обратно. Това може да докара до дисторция на пениса и еректилна дисфункция. Затова, дами, бъдете деликатни. По-добре се облягайте напред към него и не натискайте прекомерно мощно надолу.

4. Изправена мисионерска

Това е много акробатична поза и би била рискова, в избрани обстановки. Има заплаха да паднете един върху различен. Няма нищо неприятно в това да разнообразявате секса, само че е значимо да сте деликатни и да умеете да овладявате обстановката. Ако изпитате стеснение или компликация се пробвайте да го премахнете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР