Спонсорът на ЦСКА 1948 и собственик на efbet - Цветомир

...
Спонсорът на ЦСКА 1948 и собственик на efbet - Цветомир
Коментари Харесай

Цветомир Найденов ще възражда волейболния ЦСКА

Спонсорът на ЦСКА 1948 и притежател на efbet - Цветомир Найденов, е покрай това да стане общоприет спонсор и на волейболния ЦСКА.

През юли той стана покровител на баскетболния отбор на " алените ", който се завръща в родния хайлайф след 13 години. На този стадий няма публично съглашение, само че Найденов е постигнал кардинална сделка с президента на " алените " Александър Попов, който е и треньор на тима. 

Идеята е футболният клуб да оказва помощ посредством своето ноу хау за съвременно ръководство и маркетинг и да споделя опита си от последните години.

Нещо повече - изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов и футболната легендата на " алените " Методи Томанов към този момент са част от Управителния съвет на баскетболния ЦСКА.

Вероятно нещо сходно ще се случи и с именития волейболен отбор.

По-рано през днешния ден самият Найденов разгласява пост във Facebook, а към фотографията на президента и треньор на ЦСКА Александър Попов, който от години се бори за спасението на клуба и зала " Васил Симов ", написа: " Браво, Майсторе! "

Назрява концепция да се пуснат в продажба абонаментни карти, с които почитателите да могат да посещават мачовете на футболния, баскетболния и волейболния ЦСКА.

След като efbet стане генерален спонсор, волейболният ЦСКА ще разполага със стабилен бюджет, който с всяка година ще се усилва. Целта пред ЦСКА ще бъде да построи мощен тим, който да се бори за купата.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР