Спомняте си, че бащата на отвлечения Адриан, Тони Златков, в

...
Спомняте си, че бащата на отвлечения Адриан, Тони Златков, в
Коментари Харесай

Н. Марков: Системата за сигурност е компрометирана, самият Борисов не и вярва

Спомняте си, че бащата на отвлечения Адриан, Тони Златков, в цялостна кондиция и изцяло решително сподели, че в дома на Бойко Борисов е видял образуван ”щаб ”! Благодари им. В последвалите няколко дни тази дума и смисъла, с което е натоварена беше изхвърлена от общественото пространство, а съществуването на сходна конструкция беше отричано от не едно длъжностно лице. Защо ли? Първата причина е, че няма нищо законно в това, някакви лица отвън постройките на формалните институции да " координират " работата на самите институции. Това би могло да е доказателство, че самата система за сигурност като материална и човешка база е толкоз компрометирана, че и самият министър председател не й има вяра. Впрочем, той няколко пъти е изказвал подозрения в почтенността и активността на специфичните служби. Сякаш не той ги управлява, а някаква друга, невидима ръка. Ако министър председателят няма доверие, кой различен би имал?

Другият проблем е, че това в действителност е " паралелната страна ". Политическото лице на българската мафия! Има основана цяла звездна плеяда от " щабове " с друго предопределение и нито един щаб под контрола на държавни институции. Точно противоположното! Тя кадрува, управлява активността и дефинира дневния ред на цели браншове в сигурността, стопанската система и даже в политиката.

Повече от безапелационен съм, че в България има всички симтоми за съществуване на мафия в ръководството на страната. Сивата част от стопанската система се ръководи също от тези лица. Престъпен октопод, сразяващ българската страна и нация в своя персонална изгода. Имаме единствено един верен ход и това е война. Кървава, жестока, продължителна и тежка борба за отвоюване на страната от ръцете на нарушителите.

Няма безкръвна война против мафия! Нито една друга страна не е постигнала позитивен резултат за битка с това зло без капка кръв. Причините са прекалено много. Това е цената на стотици предходни пропуснати благоприятни условия за избавление на родината ни, за миналия в безучастие повече от четвърт век...

Николай Марков - фейсбук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР