Спомняте ли възрастните съпрузи, които лежат прегърнати и си дават

...
Спомняте ли възрастните съпрузи, които лежат прегърнати и си дават
Коментари Харесай

Предците на съпругата на собственика на Титан били сред жертвите на Титаник

Спомняте ли възрастните съпрузи, които лежат прегърнати и си дават прощална целувка, малко преди водата да нахлуе в каютата им в потъващия транспортен съд " Титаник ". Зад паметната сърцераздирателна сцена на кино лентата на Джеймс Камерън стоят реални персони. Това са Исидор и Ида Щраус. Мъжът е съосновател на универсалния магазин Macy's. 

В замайващ поврат на ориста се оказва, че брачната половинка на изпълнителния шеф на изчезналата туристическа подводница " Титан ", произлиза от точно тази богата двойка от Ню Йорк.  Да, това е същата тази двойка, увековечена в паметната кино лента. 

Жената се споделя Уенди Ръш. Тя е брачната половинка на Стоктън Ръш, създател и основен изпълнителен шеф на OceanGate, който сега е на борда на изчезналата туристическа подводница. Уенди е пра-правнучка на Исидор и Ида Щраус.

Стоктън Ръш е роден в Сиатъл и приключил Принстън като авиационен инженер. Първоначално работил върху изтребители и се е надявал да отиде на Марс , само че по-късно насочил вниманието си към океана.

Той се опитал да купи подводницата на откривателя Стив Фосет след гибелта му през 2007 година, само че не съумял и по тази причина почнал да основава своя лична .

Detalles escalofriantes.

En 1912, Thomas Andrews, el hombre que diseñó el barco Titanic, se hundió con él.

111 años después.
Stockton Rush el hombre que diseñó el submarino Titan se hundió con él
EN EL MISMO LUGAR.

¿Coincidencias o destino maldito?
— Rainier Diaz (@RainieRDiaz13)
Ръш признал, че елементи от подводницата му били спонтанни - тя се ръководи от контролер за видеоигри, а светлината вътре е закупена от уеб страница за онлайн къмпинг - само че сподели, че е била издигната благодарение на Boeing, НАСА и Университета на Вашингтон .

И въпреки всичко във вторник стана ясно, че данните за сигурността на OceanGate са били сложени под подозрение от промишлен орган - до момента в който Boeing и университетът отхвърлиха да имат каквото и да е присъединяване в основаването на подводницата.

Уенди Ръш е омъжена за Стоктън Ръш, един от петимата мъже в подводницата Титан, която изчезна в неделя по време на пътешестване, за да се посетят историческите остатъци.

Wife of Titan pilot and OceanGate CEO is great-great-granddaughter of Macy's founder and his spouse made famous in James Cameron's smash movie as the elderly couple embracing on bed as Titanic went down.

— JustTheFacts ☮️ (@FactsOnlyPls)
Съпругата на изпълнителния шеф на изчезналата туристическа подводница " Титаник "   произлиза от богата двойка от Ню Йорк, като и двамата се удавили на " Титаник " през 1912 година

Нейните пра-пра-дядо и баба, Исидор и Ида Щраус, починали при историческото злополучие - като Исидор бил съосновател на универсалния магазин Macy's.

Те са увековечени във кино лентата на Джеймс Камерън „ Титаник “ от 1997 година, в сцената, в която двама възрастни съпрузи са показани прегърнати на леглото, до момента в който водата нахлува в кораба - емблематична сцена от кино лентата.

Това стана ясно, до момента в който екипажите не престават да претърсват отдалечения регион на Атлантическия океан за изчезналата подводница, в която е нейният брачен партньор, един френски откривател, британски милиардер, пакистански милиардер и неговият наследник .

Уенди Ръш, родена като Уенди Холингс Уейл, се омъжила за инженера и бизнесмен Стоктън Ръш през 1986 година Тя произлиза от дъщерята на Исидор и Ида Щраус , която се омъжила за доктор Ричард Уейл през 1905 година

Техният наследник, Ричард Уейл-младши, по-късно станал президент на Macy's New York, а неговият наследник, доктор Ричард Уейл, е бащата на Уенди Ръш, оповестява The New York Times.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР