Спомняте ли си Явор и Елица от „Забранена любов“? Това

...
Спомняте ли си Явор и Елица от „Забранена любов“? Това
Коментари Харесай

Любимите ни иконични двойки от българския екран

Спомняте ли си Явор и Елица от „ Забранена обич “? Това е една от двойките от екрана, които преди години следяхме и неразделно бяхме пред екраните всяка вечер.

Драматична и оплетена, историята им още се връща от спомените ни, единствено когато се упоменат имената им. Почитателите на комедията пък несъмнено си спомнят Костадин и Анастасия от „ Домашен арест “. Ех, хубави времена!

Но стига толкоз носталгия .

Българските сериали и сюжетите в тях се развиха извънредно добре през последните години и тях се появиха и някои персонажи, които мъчно можем да забравим.

Ето и кои са най-култовите двойки в българските сериали.

Д-р Борис Тасев и Ина Фотева

Сериалът „ Откраднат живот “ роди доста паметни персонажи, само че една от обичаните и най-следени двойки е тази на доктор Борис Тасев и Ина Фотева. Наум Шопов и Ирина Митева станаха любимци на почитателите на сериала и една от най-обсъжданите двойки.

 двойки NOVA

Денис Топал/ Драгомир Донков и Лора Донкова/Алексиева

Владимир Михайлов и Йоана Темелкова са двойката в сериала „ Братя “, която следим със спотаен мирис. Техните персонажи не стопират да попадат във все по-заплетени обстановки, като няма по какъв начин да отречем, че несъмнено има химия сред тях.

Величко и Мими Драмбозови

Явор Гигов и Милица Гладнишка влизат в облиците на фамилната двойка Величко и Мими Драмбозови в сериала „ Етажна благосъстоятелност “. Изключително занимателни, те се трансформират в една от обичаните двойки в кооперацията.

 двойки NOVA

Христо и Марияна Чобанови

Вече четвърти сезон не стопираме да следим фамилните почивки на Христо и Марияна в сериала „ All Inclusive “. Ненчо Балабанов и Елена Атанасова влизат в занимателните облици на типичното българско семейство, което отива на отмора с другари.

 Христо и Марияна Чобанови All Inclusive NOVA

Силвия и Мартин

Обещахме без носталгия, само че няма по какъв начин да не включим паметните облици на Стефания Колева и Юлиан Вергов в сериала „ Тя и Той “. Дори след толкоз години, те към момента остават една от обичаните ни екранни двойки.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР