Спомняте ли си всички онези тестове за страничен поток, които

...
Спомняте ли си всички онези тестове за страничен поток, които
Коментари Харесай

„Тестовете за страничен поток на Covid могат да разпознаят връщането на мозъчен тумор“

Спомняте ли си всички тези проби за непряк поток, които правехме по време на пандемията на Covid и от време на време към момента вършим? Е, тази потребна технология има живот и след Covid – тя може да открива мозъчни тумори.

Екип от университета Нотингам Трент създава елементарен тест, който пациентите употребяват вкъщи, сходен на тези, употребявани по време на пандемията. Сътрудничеството с Шефилдския университет ще бъде ориентирано към нападателни повтарящи се тумори, които понастоящем водят до съвсем 200 000 смъртни случая годишно в международен мащаб.

Въпреки че повторната поява на тези ракови болести след в началото лекуване постоянно е неизбежна, непредсказуемото време ги прави сложни за ранно разкриване, което води до неприятна прогноза и крах на лекуването. Изследователите имат вяра, че технологията ще усъвършенства живота на десетки хиляди хора по света и ще понижи доста тежестта върху системите на опазване на здравето, като понижи нуждата от MRI сканиране и даде рентабилна алте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР