Спомняте ли си притчата за любовта, която казва, че всеки ...

Спомняте ли си притчата за любовта, която казва, че всеки

6 признака, че сте открили точния човек

Спомняте ли си притчата за любовта, която споделя, че всеки има своя лична парченце, другата половина, предназначена за съдбата? Вероятно всеки от нас има вяра, че има единствено една среща, единствено един човек, с който ще съвпаднем перфектно, само че по какъв начин да определим това в действителния живот? Как да разберете, че мъжът до вас е същият? Има няколко идентифициращи признака, споделят психолозите.

1. Вие правите същите проекти за бъдещето.

Заедно сте от към година, завесата на любовта към този момент се разсея, само че към момента се интересувате да се опознаете. Освен това мислите за съвкупно бъдеще и визиите ви за него въобще не се разминават. 

И двамата желаете да завладеете Еверест, да скочите от бънджито и да имате огромно семейство с куп деца. Дори единствено да мечтаеш и да си поставяш цели е прелестно с този човек. И въобще няма значение на кой завършек на земята ще ги приложите-главното е, че дружно.

2. Искаш да се грижиш за него

Приготвянето на закуска в леглото, срещата му след работа, приемането на билети за играта на предпочитания ви тим-толкова просто и прелестно е да показвате внимание един на различен в малки неща и без особена причина. Не го правите преднамерено, с цел да впечатлите или спечелите хвалба, и не очаквате нищо в подмяна. Вие елементарно се обичате.

3. Не ви плаши, че сте изцяло разнородни.

Както споделя светската мъдрост, любовта е, когато двама души не се гледат един различен, а в една посока. Изобщо не е належащо да имате общи ползи и да завършвате изречения за него.

4. Удобно ли ви е да сте дружно

Познавате се недавна, само че наподобява като че ли цялостен живот. По някаква причина сте сигурни, че можете да му поверите всичко и то ще остане сред вас. Това ви дава чувство за сигурност, когато сте дружно.

5. Той е първият човек, с който желаете да споделите насладата си  

Един елементарен психически тест: по какъв начин да разберете без кого не можете? Представете си, че сте получили положителната вест, с кого решавате да споделите щастието си, кой е първият, който идва на разум? Ако това е вашият фаворит, значи сте намерили своя мъж. Знаете, че той откровено ще се радва на всяка ваша победа и достижение, тъкмо както ще споделите с него неговите щастливи моменти.

6. Подкрепяте се взаимно без значение какво се случва

Всеки има срок, в който има губеща серия. За връзките това е превъзходен тест за въшки. Ако вашият сътрудник ви поддържа във вашите неуспехи и сложни моменти, а освен когато успявате, тогава той откровено ви прави оценка и ще показа с вас както скръбта, по този начин и насладите. Ако „ този “ е близо, тогава сложните времена единствено ще засилят връзката ви: както знаете-слаб огън гасне от вятъра, а силен огън " грее " още повече.

Източник: actualno.com