Спомняте ли си първия рожден ден на дъщерята на Рейчъл

...
Спомняте ли си първия рожден ден на дъщерята на Рейчъл
Коментари Харесай

Те се завърнаха: "Приятели" пророчески обобщиха 2020-а година във ВИДЕО

Спомняте ли си първия рожден ден на дъщерята на Рейчъл и Рос от ситкома „ Приятели “? Една от обичаните тв двойки на дребния екран записа посланията на околните си към дребната Ема на видео, което да й бъде показано на 18-ия й рожден ден. Или през 2020-а година,

Именно със сцена от този епизод стартира хумористичното видео, представящо последните 12 "коронни " месеца от живота ни през призмата на „ Приятели “.

Годината, към която всички имахме високи упования внезапно промени траекторията си и вместо да калкулираме броя пътешествия и триумфи започнахме да считаме какъв брой постоянно дезинфекцираме ръцете си, слагаме маска и така нататък

В 30-секундното видео, оповестено от почитател на сериала в YouTube, е събрана компилация от подиуми и реплики на паметния ситком. Всичко стартира с фрагмента, в който Чандлър поздравява Ема за 18-ия й рожден ден с думите „ Годината е 2020... “ и продължава с куп занимателни обстановки.

Като разочарованието на Рос след отпразнуването на следващата Нова година, откакто схваща, че другите числа в календара не вършат автоматизирано дните му по-добри.

В клипа са употребявани подиуми от съвсем всички сезони на сериала. Така, измежду сцените, които виждаме е и тази, в която Чандлър и Джоуи отхвърлят да изоставен жилището си поради новия им тв приемник.

Макар подтекста да е друг, през днешния ден все по този начин настоящо звучат думите им: „ Вътре- хубаво, на открито – неприятно “. Фенът е поставил във видеото си и клип по какъв начин Фийби се кара на Чандлър, че не е измил ръцете си.

Целия клип вижте тук:



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР