Спомняте ли си Escape from Tarkov? Играта на BattleState Games

...
Спомняте ли си Escape from Tarkov? Играта на BattleState Games
Коментари Харесай

Създателите на Escape from Tarkov направиха играта най-гледаната в Twitch

Спомняте ли си Escape from Tarkov? Играта на BattleState Games си седи в едно „ алфа “ положение към този момент четвърта година, като не се вижда дори анонса на бета тестванията към момента (може би да е точно тази година), какво да кажем за финалната версия. Играта си имаше своите проблеми и неуредици, само че напълно неотдавна интереса към нея внезапно се е нараснал, разбираме от GamesPressure.

Причината за това е, че основателите на играта организират акция с раздаването на безвъзмездни игрови активи, в случай че гледате в Twitch стрийм от играта. По този метод, за рекордно време, играта става по-популярна от Fortnite и League of Legends в платформата за видеосподеляне и стрийминг на Amazon, привличайки над 140 000 индивида – 300 процентово нарастване на хората, проявяващи интерес към Escape from Tarkov в Twitch.

Предложението на студиото е в действие от последния ден на предходната година до неделя, 05.01, тъй че към момента имате късмет да се сдобиете с гратис оръжие или различен военен аксесоар, боеприпаси и други Самата игра е понижена с 25%.

Любопитното е, че самия акаунт на BattleState в Twitch е деактивиран, като осведомени споделят, че повода за това е стриймър, който по време на своето предаване насочва същински изглеждащ револвер към главата си, само че информацията не е доказана. Играта получи неотдавна и особено внимание от един от най-актуалните стриймъри през днешния ден, Dr. Disrespect.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР