Спомняме си почти всички тоалети, с които Зендая е минавала

...
Спомняме си почти всички тоалети, с които Зендая е минавала
Коментари Харесай

Зендая отново прикова погледите на всички

Спомняме си съвсем всички тоалети, с които Зендая е минавала по аления килим и няма по какъв начин да е другояче, всички те са дръзки, ярки и доста секси.

Съвсем не се изненадахме, когато Съветът на стилните дизайнери в Съединени американски щати оцени усета към модата на актрисата и ѝ даде влиятелния приз " Модна икона ".

Поредният тоалет на Зендая, който няма по какъв начин да не запомним вечно, е роклята, която тя облече на премиерата на кино лентата " Спайдърмен: Няма път към дома " в Лос Анджелис на 13 декември.
 Снимка 557368
Двамата с Том Холанд позираха пред камерите дружно с останалите артисти, взели участие във кино лентата. Припомняме, че след дълго безмълвие на 5 декември Том и Зендая те публично потвърдиха, че са двойка, като излязоха дружно на аления килим на събитие, промотиращо кино лентата " Спайдърмен. Няма път към дома ".
 Снимка 557369
И в този момент в Лод Анджелис всички погледи бяха ориентирани към красивата Зендая и ослепителната ѝ дълга рокля Valentino, която имитира паяжина, написа HollywoodLife. Дълбокото деколте, високата цепка и голият тил седяха удивително на съвършената фигура на звездата от Euphoria.

Нямаме самообладание да забележим с какъв тоалет ще се появи на формалната премиера на кино лентата на 17 декември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР