Спомням си как един черен автомобил с бясна скорост връхлетя

...
Спомням си как един черен автомобил с бясна скорост връхлетя
Коментари Харесай

Проговори пострадалата при бруталната катастрофа във Видин

Спомням си по какъв начин един черен автомобил с гневна скорост връхлетя върху мен. Той летеше, той не караше. Толкова мощен удар беше, че не знам по какъв начин съм останала жива. Не мога да го опиша, пребивавам втори живот. Изкарала съм шанс, доста мощен удар беше. Нещо ужасно, претърпяното не може да се опише с думи.

Това съобщи в ефира на Нова ТВ потърпевшата при бруталната злополука във Видин Ирена Парашкевова. Към момента дамата е във видинската болница.

„ Всичко стана за секунди. Как излезе от другата страна просто не мога да го опиша. Бях с колан, карах леко. Цял живот съм спазвала законите и някой внезапно да пристигна и да те убие на място, не знам, нямам думи. Бих желала да благодаря на всички хора, които ми помогнаха в този сложен за мен миг. Много благодаря “, сподели Парашкевова.

По думите ѝ хората на място са били възмутени от случилото се.

„ Коленете ми са подути. Челото ме боли, гърдите ме болят. Реброто ми не е добре. Благодаря въпреки всичко на Бога, че съм се разминала единствено с това. Трудно ми е да вдишвам и да приказвам, несъмнено поради счупеното ребро. Надявам се, да не получа затруднение ", описа потърпевшата.

„ Видях трима души, че има в колата. Превързваха ги, бяха с леки пострадвания. Никой не ми се извини даже. Никой не се обърна към мен “, сподели тя.

Тя насочи съвет към всички водачи да не бързат и да карат деликатно, тъй като животът е доста скъп и няма по-ценно нещо от него.

„ Бих споделила на индивида, който ме удари, да е по-внимателен. Животът не е единствено каране на скъпи коли, само че и битка. Трябва да се потвърди като човек и след това да мисли за други неща “, сподели тя и призна, че ще си търси правата в съда и няма да остави по този начин нещата.

Зрелищна злополука стана на един от най-натоварените булеварди във Видин и то измежду бял ден. 19-годишен юноша изгубва надзор над колата, минава през мантинела и се удря в автомобил, ръководен от 55-годишна жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР