„Спомнете си лошите пророкувания, които правихме и фразата „Румен-Радевата зима

...
„Спомнете си лошите пророкувания, които правихме и фразата „Румен-Радевата зима
Коментари Харесай

Борисов: Румен-Радевата зима иде, сбъднаха се лошите ми пророкувания

„ Спомнете си неприятните пророкувания, които правихме и фразата „ Румен-Радевата зима иде ". Предупредих ви и тя пристигна като Жан-Виденовата. Вижте опашките по бензиностанциите, чудовищният скок на тока, газа, енергийните носители. Никакво строителство. Всичко това докара Румен Радев”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Котел. Той е там по случай Трети март. Заедно с Борисов бяха зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, Делян Добрев, Десислава Танева и Георг Георгиев.

Според него президентът е разделил нацията.

„ Дори на Националния празник човек би трябвало да избира място където да отиде, където да приказваме за обединяване, а не са разцепление. Затова избрахме Котел ", сподели Борисов.

" Денят, в който стартира войната в Украйна, газът има рекордни цени в Европа. През нощта в 2 ч., откакто си засекретиха комисията по енергетика, вършат покупко-продажби с газ и печелят милиони на гърба на хората, които нямат отплата за газ. “ Това разяснява Борисов.

" Само 20 и няколко часа след старта на военните дейности, сред 2 и 3 ч. през нощта, е осъществена договорка на газовата борса - 4200 мегаватчаса на половин цена ", добави Делян Добрев.

„ Днес има експанзия, има война. Целият либерален свят осъдихме това. В същото време да си забравим историята - починалите бойци, които са си дали живота, с цел да се освободим”, изясни водачът на ГЕРБ.

Той осъди почивните дни, които депутатите гласоподаваха към 3 март и бюджетът, който гласоподаваха без Асен Василев.

„ Това ръководство ще ни завлече на дъното. Абсолютно неподготвени са, изпразниха хранилището в Чирен ", съобщи някогашният министър председател. Според него ръководещите вършат покупко-продажби с газ в 02.00 Ч. и печелят милиони на гърба на хората, в деня в който стартира войната.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР