Спокойно можем да кажем, че Comic-Con в Сан Диего е

...
Спокойно можем да кажем, че Comic-Con в Сан Диего е
Коментари Харесай

Всичко, което Marvel обявиха този уикенд

Спокойно можем да кажем, че Comic-Con в Сан Диего е най-великото събитие на света. Още от това изречение излиза наяве, че сме много превъзбудени, само че надали има човек, който да не е, по-късно, което се случи през миналия уикенд.

Добавят подиуми към " Отмъстителите: Краят "

Добър маркетингов ход

На специфичен панел, част от събитието, всемогъщият президент на Marvel Studios Кевин Файги хвърли няколко бомби, които ще отекват още дълго.

Файги разкри проектите на четвъртата фаза от киновселената на Marvel и всички филми и сериали (да, и сериали), които ще бъдат част от нея. Сред тях получихме и удостоверение, че Фантастичната четворка ще влезе в проектите на студиото.

В идващите редовете ще изложим безусловно всички продукции, които бяха разкрити, само че тук-там няма да навлизаме в елементи, тъй като ще им обърнем особено внимание.

" Черната вдовица "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 6:29 PDT

Започваме с първия филм, който ще забележим от киновселената. Както към този момент знаем, това е първият независим филм за Черната вдовица, само че към момента не знаем нищо за това времевото ситуиране на действието.
 Черната вдовица, Скарлет Йохансон, Флорънс Пю и кой нов воин ще забележим във кино лентата
Новият воин във кино лентата за Черната вдовица

Наташа ще има съществени проблеми

Добрата новината е, че знаем кой ще взе участие и каква ще бъде неговата роля. Скарлет Йохансон, несъмнено, ще бъде Наташа, а новите лица са - Дейвид Харбър (Алекси), Флорънс Пю (Йелена Белова), Рейчъл Вайс (Малена) и О-Т Фагбенли (Мейсън).

Премиерата на " Черната вдовица " е на 1 май 2020 година

The Eternals

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 5:39 PDT

За този филм знаехме, че ще го има, само че съвсем нищо към актьорския състав не беше публично оповестено. Е, към този момент всичко е ясно.
 Салма Хайек, The Eternals и ще стане ли актрисата супергерой на Marvel
Ще забележим ли Салма Хайек като супергерой на Marvel

Определено ще бъде един от най-секси супергероите

Ричард Мейдън, Кумаил Нанджиани, Салма Хайек, Брайън Тайри Хенри и Анджелина Джоли ще вземат основните функции във кино лентата. Премиерата пък е планувана за 6 ноември 2020 година

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 5:58 PDT

Това ще бъде нещо много друго за киновселената на Marvel. Шанг-Чи е занаятчия на бойните изкуства, а в неговата роля ще забележим артиста Симу Лиу. Но нещата ще бъдат много обвързани, тъй като новият воин ще се изправи против незаконната организация Ten Rings, която беше показана в " Железният човек ".

Премиерата на Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings е на 12 февруари 2021 година

Doctor Strange and the Multiverse of Madness

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 6:10 PDT

От много време се приказва за втори независим филм за Доктор Стрейдж и най-сетне беше публично оповестено. Това, което стана ясно от Comic-Con в Сан Диего е, че Бенедикт Къмбърбач още веднъж ще влезе в основната роля. Във кино лентата присъединяване ще има и Скарлет, която ще бъде изиграна от Елизабет Олсен.
 „ Спайдърмен: Далече от вкъщи “, Том Холанд и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Спайдърмен: Далече от вкъщи “

Животът след „ Отмъстителите: Краят “ продължава, а неприятностите за Питър Паркър предстоят

Кевин Файги съобщи, че в " Спайдърмен: Далече от вкъщи " Мистерио (Джейк Джиленхол) си е играл с термина мултивселена, само че това не значи, че такава не съществува. Заглавието на втория филм за Доктор Стрейндж пък ни кара да мислим, че точно с този филм ще бъде проправена пътека за мутантите, добити от Fox.

Премиерата на Doctor Strange and the Multiverse of Madness е на 7 май 2021 година

Thor: Love and Thunder

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 6:25 PDT

Миналата седмица стана ясно, че четвърти филм за Тор ще има и че Тайка Уйатити ще се завърне на режисьорския стол. Сега към този момент знаем, че и Крис Хемсуърт, и Теса Томпсън ще се завърнат в функциите си на Тор и Валкирия.

Новината тук е, че Натали Портман още веднъж ще се завърне в ролята на Джейн Фостър. Бомбата пък е, че точно Джейн ще бъде показана като Тор, само че в женски вид.

Премиерата на Thor: Love and Thunder е на 5 ноември 2021 година

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jeremy Renner (@renner4real) на Юли 20, 2019 в 11:54 PDT

Това са и всички филми, които ще забележим от Marvel през идващите две години, само че надалеч не е всичко. Както знаем, в края на тази година ще проработи стрийминг платформата Disney+. Като част от нея ще забележим и цели пет сериала.

Това са The Falcon and the Winter Soldier , който се чака през есента на 2020 година WandaVision пък ще забележим напролет на 2021 година Loki ще се опита да ни прецака също напролет на 2021 година What If...? е първият анимиран сериал от Marvel Studios, който ще забележим през лятото на 2021 година. Последният сериал, който би трябвало да забележим, е през през есента на 2021 година - Hawkeye .
 Disney+ и по кое време ще бъде пусната стрийминг платформата
Disney+ и за България

Всичко наподобява много обещаващо за Disney+

На тези сериали ще обърнем особено внимание, а в този момент ще приключим с последното нещо, което Кевин Файги разгласи на Comic-Con в Сан Диего. А точно, че двукратният притежател на Оскар Махершала Али ще бъде Блейд .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР