Спокойно може да кажем, че Емили Ратайковски се завърна ударно.

...
Спокойно може да кажем, че Емили Ратайковски се завърна ударно.
Коментари Харесай

Голите снимки на Емили Ратайковски

Спокойно може да кажем, че Емили Ратайковски се завърна стремително. След като последните месеци тя не качваше в Instagram толкоз постоянно, колкото преди, от известно време насам към този момент се радваме на от ден на ден и повече нейни постове. И то какви постове единствено! Съвсем в неин жанр - секси и провокативни. Ето че и следващият подобен е налице.
 Емили Ратайковски, фотосите от тийнейджърските ѝ години и по какъв начин е изглеждала тогава
Как е изглеждала Емрата в тийнейджърските си години

Разкрива самата тя

На някои от фотосите виждаме Емили Ратайковски чисто гола, прикрила с ръце гърдите си. На други Емрата театралничи единствено по чоропогащник. Моделът е с къса коса на линия, която признаваме, прибавя спомагателна доза съблазън към страхотната  ѝ визия. Що се отнася до фотосите, те пък са дело на братя Морели, които стоят зад някои от най-забележителните фотосесии за Vogue и редица други фешън списания.

Наскоро моделът призна, че е щастливо разведена в личния си подкаст High Low with EmRata, където беседва с транссексуалната актриса Томи Дорфман.

" Обичам положителните истории за бракоразвод ", признава 31-годишната Ратайковски и добавя, че към момента пази сватбената си халка. " Всеки път, когато чуя за бракоразвод, си подсещам, че реакцията ми би трябвало да е: О, какъв брой тъжно! Но споделям на хората: Браво на теб! "
 Емили Ратайковски, диалогът й с Томи Дорфман в подкаста й и размислите й за развода
Щастливо разведена ли е Емили Ратайковски

Отговорът - от самата нея

Емили Ратайковски се омъжи за продуцента Себастиан Беър-Маклард през 2018 година През март 2021 година се ражда синът им Силвестър, а през септември 2022 година Ратайковски подава молба за бракоразвод. Като причина медиите акцентират " систематичните " изневери на Беър-Маклард.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР