Споделяне на подробности около личния ни живот в социалните мрежи

...
Споделяне на подробности около личния ни живот в социалните мрежи
Коментари Харесай

Мястото, на което не бива да пренебрегваш партньора си

Споделяне на детайлности към персоналния ни живот в обществените мрежи не е добре за взаимоотношенията, само че включването на половинката в онлайн изявленията може да е от изгода.

Редовното шерване на информация по отношение на връзките ни вреди повече, в сравнение с оказва помощ (освен че е досадно за хората от листата с контакти), само че серия от изследвания на Университета „ Карнеги Мелън “ и Канзаския университет демонстрира, само че шерването на чисто персонална информация въздейства на връзките сред самите сътрудници.
 10 неща, които НЕ би трябвало да споделяш в обществените мрежи  10 неща, които НЕ би трябвало да споделяш в обществените мрежи  10 неща, които НЕ би трябвало да споделяш в обществените мрежи  10 неща, които НЕ би трябвало да споделяш в обществените мрежи
Когато един от тях споделя елементи за себе си в обществените мрежи, съгласно резултатите това повлиява отрицателно възприятията на другия и неговото чувство за фамилиарност. По този метод сътрудникът се усеща подценен или по-малко специфичен.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
От друга страна, когато включим половинката в обявата, по този начин усилваме чувството ѝ за непосредственост и задоволство. „ Това валидира връзката, а сътрудникът ще схване поста като израз на грижа и внимание “ , изяснява Омри Гилат, професор по логика на психиката от Университета в Канзас.



За разлика от сантименталните връзки, другарствата не се въздействат негативно, когато някой споделя персонална информация с огромна група хора онлайн . Предполага се, че това е поради ролята, която имат обществените мрежи в тези връзки, а точно поддържането на контакт с близки и другари. Точно поради прекосяването от диалози по телефона към шерване на наличие онлайн е добре да знаем по какъв начин технологиите повлияват човешките ни взаимоотношения, настояват експертите.
 7 вида дами, с които в никакъв случай не бих се сприятелила  7 вида дами, с които в никакъв случай не бих се сприятелила  7 вида дами, с които в никакъв случай не бих се сприятелила  7 вида дами, с които в никакъв случай не бих се сприятелила
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР