Споделяме напълно мотивите, с които президентът Румен Радев заяви, че

...
Споделяме напълно мотивите, с които президентът Румен Радев заяви, че
Коментари Харесай

Нинова: Президентът е прав, нека се обединим и да поискаме промяна

Споделяме изцяло претекстовете, с които президентът Румен Радев съобщи, че смъква доверието си от държавното управление на Бойко Борисов. Това държавно управление трансформира България в сметището на Европа и света. Да, вотът на съмнение не мина, само че получи необятна социална подкрена отвън паррламента. Правителството на Борисов не може да даде вероятност на България, тъй че дано да се обединим и да желаяме смяната. Това показа пред публицисти на Летище София ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за във връзка изказването на президента Румен Радев, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,Що се отнася до Българска социалистическа партия, мисля, че позицията ни е ясна и поредна от години. Между нас, Движение за права и свободи и президента Радев няма никакъв знак за тъждество, не сме взели участие в никакви сделки. Просто назоваваме общите проблеми в страната като корупцията, влизането от рецесия в рецесия... това са проблеми, на които държавното управление няма решение'', показа още Нинова и уточни, че няма да оглавява цивилен протести и митинги, само че въпреки всичко добави, че в случай че хората са недоволни, би трябвало да излязат на митинг.

Румен Радев сне доверието си от кабинета "Борисов 3 "

,,Кризите и агонииите за български жители ще не престават. Управляващите сега не могат да родят някаква промяна, такова държавно управление не може да подсигурява разцвет и перспектива'', добави водачът на опозицията и акцентира, че в случай че тя бе министър председател на страната, несъмнено би си подала оставката, в случай че има неодобрение от ръководството на страната.

,,Румен Радев произнася тази тирада от първия ден като президент - това е нещо, което той обещаваше да прави и по време на предизборната си акция и каквото е заречен, просто го е извършил. Президентът и сплотява всички хора, които желаят правдивост и добра здравна систем'', изясни Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за пред медиите.

,,Задача номер едно на всички е да въведем машинното гласоподаване и тогава народът да избере по своя воля кой желае да го ръководи. Само тогава можем да имаме справедлив вот'', отговори тя на въпрос за възможни предварителни избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР