Споделям притесненията ви за цените на петрола и газа –

...
Споделям притесненията ви за цените на петрола и газа –
Коментари Харесай

ПП поиска от БСП да изпратят съвместна декларация до служебния кабинет заради бюджета

Споделям терзанията ви за цените на петрола и газа – в случай че те се вдигнат доста, ще се понижи икономическият напредък, само че ще се вдигне инфлацията. Това съобщи съпредседателят на " " Асен Василев по време на среща с ПГ на, съобщи кореспондент на Novini.bg

Василев разясни, че и Политическа партия, и като цяло имат огромно съвпадане по перата, които са заложили в своите стратегии. По думите му е значимо да се стъпи върху вярната микрорамка и вярната приходна част.

Бившият финансов министър предложи по време на диалозите двете празненство да изпратят взаимна декларация до служебното държавно управление с молба да входират в Народното събрание проектозакона за бюджета за следващата година.

Хубаво е да желаяме служебният кабинет да внесе същинския бюджет, а не закон за удължение на съществуващия, тъй като действително това не е бюджет. В настоящия вид няма нито едно число, а единствено дати, в които е разказано коя мярка до коя дата се удължава. Без действителен бюджет всичко това, което предлагаме, ще си остане едно положително благопожелание, само че няма да се осъществя за българските жители, предизвести Асен Василев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР