Споделям напълно мотивите, с които президентът каза, че сваля доверието

...
Споделям напълно мотивите, с които президентът каза, че сваля доверието
Коментари Харесай

Нинова: Подкрепям президента

Споделям изцяло претекстовете, с които президентът сподели, че смъква доверието си от държавното управление на Бойко Борисов. Това бяха и претекстовете за вота ни на съмнение единствено преди седмица. Това сподели Корнелия Нинова, ръководител на Народно събрание на Българска социалистическа партия, пред публицисти.

" Факт е, че държавното управление на Борисов трансформира България в сметището на Европа и на света. Факт е, че дишаме най-мръсния въздух и стотици хиляди българи са без вода. Вотът на съмнение не мина математически, само че получи необятна социална поддръжка отвън Народното събрание. Така че споделяме тези претекстове на президента и считаме, че държавното управление е некомпетентно да даде развиване и вероятност на България. Управляват единствено от рецесия в рецесия, грижат се за личното си оцеляване и това се трансформира в мъка за страната и за българския народ. Затова дано всички, които желаят смяна, да се обединим и да я желаяме ", сподели още Нинова.

Според нея президентът Радев е последователен- той показва същинските проблеми и ги назовава- както е заречен на българските гласоподаватели още по времето на предизборната си акция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР