СподелиЗапочна разследване срещу столичен полицай, който е причинил катастрофа и

...
СподелиЗапочна разследване срещу столичен полицай, който е причинил катастрофа и
Коментари Харесай

Родната полиция ни гази: Униформен причини катастрофа, избяга и запали колата

Сподели
Започна следствие против столичен служител на реда, който е предизвикал злополука и е избягал. При случая е потърпевша една жена.

Със заповед на шефа на Столичната полиция е разпоредена сложна инспекция в отдела „ Специализирани полицейски сили “ поради злополуката, в която е взел участие служител на реда.

Вчера по обед в полицията е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие сред два леки автомобила на околовръстния път, в региона на Чепинци.

33-годишна жена, управлявала една от колите, е била откарана в болница. Шофьорът на другото транспортно средство – 34-годишен мъж, отказал тестване на място, като по-късно дал кръвна проба.

Установено е, че той е чиновник на отдела „ Специализирани полицейски сили “ към столичната полиция и неотложно е отхвърлен от работа.

За случая заяви в началото в профила си във Facebook от Европейския център за транспортни политики. Според изказванията ѝ автомобилът е бил разпален край с. Чепинци, наоколо до Околовръстния път на София.

„ Оказа се, че лидерът, който при маневра изпреварване на неразрешено за това място, е отказал полеви тест за алкохол и опиати. Той също по този начин е чиновник на Министерство на вътрешните работи в СПС (Специализирани полицейски сили). Жената, с която живее също е чиновник на Министерство на вътрешните работи във Второ районно управление (на МВР) (според анонимна информация постъпила до мен) “, споделя Русинова.

Според нея в автомобила са открити флакони, наподобяващи така наречен “райски газ ”, балони и бутилки евентуално с водка.

„ Странно за какво този автомобил беше зарязан в канавката и часове по-късно изгоря.
Питам се какви хора работят в Министерство на вътрешните работи и ни “пазят ”? “, написа Русинова.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР