СподелиВладимир Путин е спечелил близо 67,5 млн. рубли (малко над

...
СподелиВладимир Путин е спечелил близо 67,5 млн. рубли (малко над
Коментари Харесай

Ето какви сметки, апартаменти и коли притежава Путин

Сподели
Владимир Путин е спечелил близо 67,5 млн. рубли (малко над 1,35 млн. лева) в интервала 2017-2022 година. Това се показва в декларацията за приходите на съветския президент, оповестена от съветската ЦИК.

Разкриването на финансовото и имотното положение е наложително за всички претенденти за държавен глава на Руската федерация, отбелязва ТАСС.

Сред източниците на приходи в декларацията на настоящия глава са посочени заплата, приходите от депозити в банки и скъпи бумаги, военна пенсия и продажба на имущество.

В имотната декларация на Путин попада един апартамент от 77 кв. м и гараж (18 кв. м) в Санкт Петербург. Руският президент има и 3 леки автомобила – две остарели Волги – от 1960 г и от 1965 година, както и Лада “Нива ” от 2009 година Путин също по този начин има ремарке “Скиф ”, модел от 1987 година

Владимир Путин е оповестил, че разполага с 10 сметки в банки на обща стойност 54 416 604,52 рубли. Освен това, той показва в декларацията си, че има 230 акции на съветската банка „ Санкт-Петербург “.

От страната за службата си като президент пък е получил апартамент от 153 квадрата в Москва за постоянно прилагане, дружно с парко-място към него.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР