СподелиУтре ще е предимно слънчево, но след обяд от запад

...
СподелиУтре ще е предимно слънчево, но след обяд от запад
Коментари Харесай

Облачно, но без дъжд ще бъде времето днес

Сподели
Утре ще е най-вече слънчево, само че след обяд от запад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява и до вечерта над цялата страна ще е най-вече облачно.

Ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от южната четвърт и с него дневните температури ще се покачат. Максималните ще са сред 14° и 19°, в София – към 14°.

Преди обяд над планините ще е най-вече слънчево, само че след обяд от запад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява. До вечерта ще е най-вече забележителна, само че единствено на обособени места в масивите от Западна България ще стартират превалявания от дъжд. Ще духа сдържан южен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 9°, на 2000 m – към 2°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, само че в утринните часове видимостта ще бъде понижена. Привечер и през нощта против вторник облачността ще се усили, само че ще е без превалявания. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР