СподелиУкраинският президент Володимир Зеленски заяви, че обмисля да смени няколко

...
СподелиУкраинският президент Володимир Зеленски заяви, че обмисля да смени няколко
Коментари Харесай

Зеленски обяви чистка не само в армията, но и в администрацията

Сподели
Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че обмисля да смени няколко висши държавни чиновници и то освен в армията, с цел да дефинира кой ще управлява страната.

Това излиза наяве от негово изявление пред италианската телевизия РАИ, написа Българска телеграфна агенция като се базира на Ройтерс.

„ Става въпрос за хората, които ще би трябвало да управляват Украйна “, сподели Зеленски, когато бе запитан за появилите се догатки, че е на път да уволни главнокомандващия на Въоръжените сили на Украйна военачалник Валерий Залужний.

„ Необходимо е пренастройване, приказвам за промяна на няколко държавни водачи, освен във военния бранш. Обмислям тази подмяна. Става въпрос за цялото управлението на страната “, добави украинският президент.

На този декор Сенатът на Съединени американски щати разгласява дълго чакан пакет от финансови ограничения на стойност 118 милиарда $, който съчетава политиката за запазване на границите с военна помощ за Украйна, Израел и други съдружници на Съединени американски щати.

В същото време Белгия прикани страните от Г7 да обмислят потреблението на 280 милиарда евро, иззети след наложените наказания върху Русия, да бъдат отпускани като заеми за Украйна.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР