СподелиТежка катастрофа между два автомобила е станала на 159-ти километър

...
СподелиТежка катастрофа между два автомобила е станала на 159-ти километър
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на АМ „Тракия“. Опашката от коли е 8 км!

Сподели
Тежка злополука сред два автомобила е станала на 159-ти километър от автомагистрала „ Тракия “ в посока София. Образувало се е инфарктно запушване в продължение на осем километра.

По колите са нанесени тежки материални вреди. За момента няма информация за потърпевши при случая.

Магистрала „ Тракия “ е преди всичко по произшествия за първите 5 месеца на 2024 година Според данните на Министерство на вътрешните работи половината от злополуките по автомагистралите у нас са се случили точно там.

До май са станали 282 от общо 600 произшествия. Ранените са 57 души, а трима са починали.От началото на лятото автомагистралата е един от най-натоварените и рискови пътни сектори с най-вече тежки произшествия и съществени тапи.

Само от началото на август до момента пътните произшествия там са над 30, а тапите – всекидневие.

На 12-ти август верижна злополука и километрична опашка се образува малко преди Бургас, а на 11 август следващ случай с ранени затрудни придвижването.Подобна бе ситуацията и предходните три дни. На 6 август поради тежка злополука придвижването към София даже беше блокирано.

Почти няма сектор от автомагистралата без огънати или даже изчезнали мантинели. С цел облекчение на трафика при произшествия в някои страни демонтират мантинелите, с цел да могат колите да се движат в двете посоки в насрещното.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР