СподелиСлед шумния старт на седмицата, която започна с пресконференции, изказвания

...
СподелиСлед шумния старт на седмицата, която започна с пресконференции, изказвания
Коментари Харесай

В последния ден преди гласуването на правителство: Партиите оглушително мълчат

Сподели
След шумния старт на седмицата, която стартира с конференции, изявления по медиите и взаимни нападки, през днешния ден към момента не е ясно дали Народното събрание има подготвеност да гласоподава държавно управление.

Последното, което двете страни в преговорния развой споделиха, е, че другият е на ход.

В Народното събрание водачите на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов и на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков отхвърлиха коментар за това какво следва.

Единственото, което Борисов сподели в отговор на въпроса „ оставихте ли вратата за договаряния отворена “, той съобщи: „ Ето я, отворена е. “

От сутринта медиите са в очакване точката с мандата на държавното управление да бъде импортирана в дневния ред на Народното събрание и тя да бъде разисквана от депутатите, само че до момента такова нещо няма и най-вероятно през днешния ден няма да бъде импортирана.

Очакването е огромно както измежду медиите, по този начин и измежду депутатите, и това демонстрира една радостна обстановка с ръководителя на Народното събрание:

Росен Желязков, ръководител на Народното събрание: „ Уважаеми сътрудници, ще предложа на вашето внимание отмора до 11:00 часа, когато ще стартира парламентарният надзор.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР