СподелиСлед поредната доза просташко и несъвместимо за народен представител поведение

...
СподелиСлед поредната доза просташко и несъвместимо за народен представител поведение
Коментари Харесай

В парламента не се бият. Хората на Копейкин и Тошко налитат на останалите

Сподели
След следващата доза пошло и несъвместимо за депутат държание от страна депутати от „ Възараждане “ и Има Такъв Народ, показано през вчерашния ден по време на изключителното съвещание на Народното събрание, множеството медии и публицисти не стопират да тръбят и да повтарят съвсем детско неистината, че в Народното събрание се бият. Истината е, че в залата не се бият, а хората на Копейкин и Тошко налитат на пердах на останалите депутати.  И то не за първи път. А задачата им е ясна – да разрушават парламентарната активност.

Би се стигнало до пердах, в случай че някой от останалите парламентарно показани обединения отвърне на провокациите им и също скочи да бие. Такъв случай няма, тъй като опитите на представители на двете обединения за физическа разпра са едностранни.

Интересно е да се означи, че тази всеобщо популяризираната лъжа за пердах в парламентарната зала обслужва точно интереса на провокаторите. В тяхна услуга е да се построи визия пред българския жител, че в Народното събрание има някакво свръхнапрежение и хората в него стигат до пердах, заради някакви неразбираеми за обществото аргументи.



Слава Богу, структурата на Народното събрание е изцяло ясна и има категорично несъмнено освен нормално, само че и конституционно болшинство, което работи не неприятно в тези условия, прави оперативните действия и взема решение незабавните задания, пред които е изправена страната ни сега. За страдание то има против себе си едно малочислено малцинство, което не предлага нищо градивно и даже няма интелектуална мощност да разкритикува предложенията на болшинството, в случай че не ги харесва. То просто надменно и с най-просташки махленски език и дейности наскърбява и вандалства пред очите на целия народ. Припомняме, че през вчерашния ден от „ Възраждане “ демонтираха част от тонколоните, с цел да не се чуват изявленията в зала, а по късно се стигна до сдърпване сред техни депутати и представители на Движение за права и свободи. А през днешния ден чухме следното изявление:

„ Ние не сме дърпали през вчерашния ден кабели, с цел да ги пазиме, само че вие, момиченца от ПП-ДБ, гледахте по какъв начин огромният батко Делян Пеевски и дребното му братче Делян Цонев удържат фронта. А вие, като едни мъже с в….и, снимахте с телефон… Тоя партиен дом беше запалван един път и в случай че продължавате по този начин, ще бъде изгорял до основи. Това е сборище на морални, деградили нещастници “, разяснява Тошко Йорданов от трибуната, за което получи наказване забележка за безсрамен език и обиди.

Това по безусловно никакъв метод не може да се дефинира като парламентарна активност. Няма политически причини, а единствено дебелашки намеци, доста типични за Тошко и компания.

Избирателите на тези хора би трябвало да бъдат безусловно наясно, че гласувайки за тях и подкрепяйки този вид народни представители, които никога не могат да бъдат избрани като политици по смисъл на думата, вземат участие интензивно в развой целящ дестабилизация на страната. Защото политик допуска човек, който предлага някакви политики, било то неприятни или хубави, а „ Възраждане “ и Има Такъв Народ не оферират нищо, а единствено разрушават, жигосват и наскърбяват. Дотам се простира парламентарната им активност.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР