СподелиСкандал предшества старта на преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Кметове

...
СподелиСкандал предшества старта на преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Кметове
Коментари Харесай

Скандал преди старта на преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

Сподели
Скандал предшества старта на договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Кметове от ГЕРБ упрекнаха Кирил Петков в опит да се внесе разделяне в партията им преди началото на договарянията. Позицията им бе до медиите.

По-рано през днешния ден, по време на Третата национална конференция на „ Да, България “, съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков сподели, че е разговарял с кметове на ГЕРБ и те са декларирали, че са удовлетворени от бюджета на министъра на финансите в оставка Асен Василев.

„ Някои кметове споделиха, че по никакъв метод не желаят да се връщат към остарялата система, тъй като тя означаваше ние да си лежим на опашката, да вършим благи очи, да се молим и да се надяваме, че ще бъдем дребното избраници, които ще получат пари от бюджета “, добави Петков.

Той е в преговорния екип от страна на ПП-ДБ дружно с Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов и министър председателят в оставка Николай Денков.

От страната на ГЕРБ-СДС са вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назарян, заместник-председатели на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Дамският квартет на ГЕРБ дойде в постройката на някогашния партиен дом по-рано от публично оповестения час за договарянията – 18 ч.

Габриел влезе в постройката без коментар. Назарян сподели пред публицисти, че идва с настройка за градивен разговор.

Всичко, което трябваше да се каже до момента, сме го споделили, разяснява пред медиите министър председателят в оставка Николай Денков.

На въпрос, в случай че не реализиран единодушие, какво чакат, Атанас Атанасов отговори: „ Ще реализираме единодушие, бъдете спокойни “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР