СподелиШайло Нувел Джоли-Пит е подала молба до съда в Лос

...
СподелиШайло Нувел Джоли-Пит е подала молба до съда в Лос
Коментари Харесай

Шайло Джоли-Пит иска да се откаже от баща си Брад Пит

Сподели
Шайло Нувел Джоли-Пит е подала молба до съда в Лос Анджелис за унищожаване на името Пит от семейството ѝ.


Дъщерята на холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит предприе правни дейности, с цел да може на 27 май, датата на 18-ят и рожден ден, да се споделя Шайло Джоли

Припомняме, че Анджелина Джоли подава молба за бракоразвод с Брад Пит през септември 2016 година, само че детайлностите на раздялата им не са финализирани и следва да бъде реализирано съглашение. Понастоящем двойката е въвлечена и в правосъдна борба за Шато Миравал – френската винарна, която купиха дружно.

Шайло е третото най-голямо от шестте деца на някогашната двойка, само че не е първото, което желае да се откаже от името Пит. По-рано тази година 15-годишната ѝ сестра Вивиен се отхвърли от семейството на татко им, когато се вписа за присъединяване за постановката „ Аутсайдери “ на Бродуей.

А във видеоклип от 2023 година се вижда и чува по какъв начин най-голямата им щерка Захара се показва като Захара Марли Джоли при постъпването си в женското сдружение „ Алфа Капа Алфа “ в колежа „ Спелман “.

Въпреки това Шайло, която взе участие като озвучаващ артист в анимационния филм „ Кунг-фу панда 3 “, е първата от братята и сестрите, която подава публична молба за законна смяна на името си.

Искането за правна отбрана идва на фона на развиването от бракоразводната борба сред Джоли и Пит, които подписаха брак през август 2014 година Джоли подава молба за бракоразвод след случай през 2016 година, при който, съгласно нея, Пит я е хванал за главата и е нападнал две от децата им по време на полет от Франция до Лос Анджелис. По думите ѝ Пит е обиждал вербално и е заливал фамилията си с алкохол. Той отхвърля обвиняванията.

Двамата водят борба за настойничество, вследствие на която през 2021 година на Пит е разрешено взаимно настойничество. Но двамата артисти също по този начин са подали правосъдни искове един против различен. Разногласията сред двамата включват разногласия за благосъстоятелност и общи бизнес инициативи, в това число Шато Миравал.

През февруари 2022 година Пит подава иск против Джоли и нейната компания Nouvel за това, че са продали нейния дял от винарната без неговото единодушие. В правните документи се твърди, че Джоли „ се е пробвала да нанесе щета “ на някогашния си брачен партньор, когато е продала каузи си на съветски олигарх.

Срещу Пит се води срещуположен иск поради изказвания, че милиони долари от финансирането на Château Miraval са били употребявани за негови персонални планове.

Статията е налична в
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР