СподелиРуският опозиционен лидер Алексей Навални потвърди в социалната мрежа Екс,

...
СподелиРуският опозиционен лидер Алексей Навални потвърди в социалната мрежа Екс,
Коментари Харесай

Навални: В наказателна колония съм отвъд Полярния кръг

Сподели
Руският опозиционен водач Алексей Навални удостовери в обществената мрежа Екс, че е изместен в наказателна колония оттатък Полярния кръг. Вчера това беше оповестено от неговата говорителка Кира Ярмиш, откакто близо три седмици не беше известно къде тъкмо се намира критикът на Кремъл.

Алексей Навални заяви, че е „ добре “ след „ много изтощително “ 20-дневно прекачване в наказателна колония в съветския Далечен север. Вече е бил посетен от юриста си.

„ Все още съм в положително въодушевление, както прилича на Дядо Коледа “, сподели той, имайки поради зимното си облекло и брадата.

От американския Държавен департамент още веднъж показаха „ дълбока угриженост за положението на Навални и изискванията на неговото незаслужено задържане “.

Навални активизира многолюдни антиправителствени митинги в Русия, преди да бъде хвърлен в пандиза през 2021 година, откакто оцеля след опит за ликвидиране посредством отравяне.

Той е прекарал по-голямата част от задържането си в наказателна колония във Владимирска област, на към 250 километра източно от Москва.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР