СподелиПрокурорската колегия покани на следващото заседание, което е другата сряда,

...
СподелиПрокурорската колегия покани на следващото заседание, което е другата сряда,
Коментари Харесай

Прокурорската колегия: Магистратите, които са били на коледен купон с Нотариуса, да си признаят

Сподели
Прокурорската гилдия предложения на идващото съвещание, което е другата сряда, прокурорите и чиновниците от Софийската районна прокуратура (СРП), които са били на коледен прием в Банско с Мартин Божанов, прочут като Нотариуса, да се явят пред тях и да опишат. В противоположен случай можело да се наложи всички прокурори в СРП да бъдат викани по лист един по един.

Днес кадровият орган изслуша четиримата заместници на някогашната шефка на СРП Невена Зартова. Те обясниха аргументите да се разграничат от нея. Казаха, че три дни не знаели дали тя ще подава оставка, или не. Затова решили да подават оставка. малко след тях същото сторила и Зартова.

Заместниците ѝ бяха питани дали са ходили на коледен ваучър в Банско, на който бил и Божанов. До един те дадоха отговор негативно. „ Никой не знае кой е ходил на това мероприятие в Банско. Как е станало събирането на тези 60 души отвън София “, почуди се Огнян Дамянов. И предложи два разновидността. Първи: тези, които са били, да дойдат в кадровия орган и да бъдат изслушани. Втори – по лист всички прокурори в Софийската районна прокуратура, да бъдат викани един по един и да бъдат питани дали са били на банкета.

„ Чистосърдечно ги апелирам да спестят това. Рано или късно ще се разбере “, добави Огнян Дамянов. Той допусна, че и от хотела може да бъде изтънчен лист на гостите.

Кадровиците взеха решение да не стигат до такава степен, а да поканят тези, които са били на празненството, да отидат непринудено в Прокурорската гилдия, с цел да опишат. На идващото съвещание ще бъдат извикани и две служителки на Софийската районно прокуратура, които отговорят за администрацията.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР