СподелиПрезидентът на БФС все пак се яви на изслушване в

...
СподелиПрезидентът на БФС все пак се яви на изслушване в
Коментари Харесай

Боби Михайлов пред спортната комисия в парламента: Аз и БФС няма да сме изкупителна жертва на платен протест

Сподели
Президентът на БФС въпреки всичко се яви на чуване в спортната комисия на Народното събрание след погрома при митинга против управлението на Българския футболен съюз предишния четвъртък.

Той бе извикан от народните представители, с цел да даде пояснение за размириците към Националния стадион „ Васил Левски “ преди мача България – Унгария. Преди няколко дни Михайлов беше разпитан и в Комисията за противопоставяне на корупцията. Прокуратурата се самосезира и разгласи, че стартира инспекция на управлението на БФС за разходване на обществени средства и „ черно тото “.

„ Поздравявам ви, че в последна сметка дойдохте на това чуване. То беше безпределно належащо, само че за жалост закъсняло. От сърце Ви благодаря, че се отзовахте на това чуване “, сподели депутатът от ПП-ДБ Кристина Петкова.

Боби Михайлов стартира да цитира хронологията на събитията, само че бе пресечен от Петкова, която му изясни, че това е нещо, с което членовете на комисията към този момент са осведомени.

„ БФС не е премествал или затварял стадиона “, безапелационен бе Михайлов и отбрани решението, с което мачът България – Унгария се игра без аудитория.

„ БФС и аз като негов президент не можем да се трансформираме в изкупителна жертва за това, че някой е провел заплатен митинг, макар тревожните сигнали, а трети е възнамерявал ексцесии за да трансферира виновността върху нас “, уточни президентът на БФС.


За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР