СподелиПремиерът Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел да отговарят на

...
СподелиПремиерът Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел да отговарят на
Коментари Харесай

Първите за годината блицконтрол и парламентарен контрол

Сподели
Премиерът Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел да дават отговор на въпроси на депутати в първите за годината блицконтрол и парламентарен надзор, планува признатата за през днешния ден стратегия на Народното събрание.

Заседанието на Народното събрание ще стартира в 9:00 часа с блицконтрол, в който съгласно правилника на Народното събрание вземат участие министър председателят и вицепремиерът. От 11:00 часа е началото на първия за 2024 година парламентарен надзор. В него, с изключение на министър председателят Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел, на въпроси и питания на народни представители се планува да дават отговор и министрите Калин Стоянов, Андрей Цеков, Галин Цоков, Христо Хинков, Кръстю Кръстев, Юлиян Попов, Кирил Вътев, Богдан Богданов и Александър Йоловски.

Вчера депутатите се събраха на първо съвещание след ваканцията за коледните и новогодишните празници. Новата пленарна сесия на 49-ото Народно заседание беше открита тържествено с химна на Република България и химна на Европейския съюз, а парламентарните групи направиха изказвания за целите си през новия политически сезон.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР