СподелиПортиер в училище във Враца е бил задържан от полицията

...
СподелиПортиер в училище във Враца е бил задържан от полицията
Коментари Харесай

Арестуваха портиер в училище, скандирал: „Да живее Македония!“

Сподели
Портиер в учебно заведение във Враца е бил арестуван от полицията след сигнал за това, че карал възпитаници да викат „ Да живее Македония! “ и пускал видеата онлайн в TikTok.

Той е снимал възпитаници без позволение от родителите им и след подадени в полицията сигнали, органите на реда са го задържали.

„ Това, което мен ме шокира е, че са снимани възпитаници без разрешението на техните родители и има опит за замесване на малолетни в скандиране на някакви идеологически лозунги. До в този момент в никакъв случай не е заявявал политически пристрастия, нито е изповядвал някаква идеология и това също доста ме изненада и този случай е много недопустим за чиновник в една просветителна институция “, сподели пред Българска национална телевизия Снежанка Каменова – дир. на СУ „ Никола Войводов “, Враца.

От фрагментите излиза наяве, че едно от децата вика „ Да живее България! “, на което служителят, въпреки и на смешка, го заплашва да го набие.

„ В учебно заведение е безусловно неразрешено да се приказва за политика или каквито и да било идеологически доктрини. Този чиновник си е разрешил това и този случай много ни шокира и тормози част от родителите “, изясни директорката на учебното заведение пред bTV.

По думите ѝ през октомври той е бил осъден за това, че е пуснал мощно музика в портиерната и оттогава не е имало забележки към работата му.

След последният случай мъжът евентуално ще бъде освободен от работа.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР