СподелиОпитът да бъдат национализирани или отнети руски недвижими имоти в

...
СподелиОпитът да бъдат национализирани или отнети руски недвижими имоти в
Коментари Харесай

Русия отново със заплахи към България

Сподели
Опитът да бъдат национализирани или отнети съветски недвижими парцели в България наподобява невиждано, и Москва няма ги остави без внимание. Това споделя в секретарят на Съвета по сигурност на РФ Наил Мухитов в изявление за организация ТАСС, съобщи БГНЕС.

„ България бе наша другарска страна, а в този момент се унижава пред Вашингтон и Лондон. Планира да отстрани паметника на руския боец Альоша в Пловдив, приканва да се отстрани от учебниците всеки помен от съветска помощ в историята на България. А в този момент към този момент мина оттатък границите на разсъдъка – възнамерява да национализира имущество на руснаците. Има ли смисъл въобще да споделяме, че това няма да бъде оставено без внимание “, предизвестява Мухитов.

Руската страна е притежател на скъпи парцели и десетки декари българска земя.

По-рано депутатите от българския парламент разискаха законопроект по национализирането на санаторно-оздоровителния комплекс „ Камчия “, който принадлежи на държавното управление на Москва, както и замразяването на имущество на руснаци, на които Европейски Съюз е наложил наказания, добавя ТАСС.

Припомняме, че съветската Държавна дума изпрати писмо до общинските съветници от ДСБ в Пловдив, поради предлагането им да бъде отстранен противоречивия паметник в града под тепетата, по сходство на софийския му другар. Писмото е толкоз нападателно, че доста образно и без всевъзможни маски разкрива какво е отношението на Русия към България, а точно – назидателно и заповедническо, на самозабравил се стопанин към неотдавна освободен плебей. Това се удостоверява и от продължаващите опити за закани, този път от страна на секретарят на Съвета по сигурност Наил Мухитов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР