СподелиНяма да подавам оставка. Премиерът Денков ще подаде своята на

...
СподелиНяма да подавам оставка. Премиерът Денков ще подаде своята на
Коментари Харесай

Тагарев отговори на Борисов и Пеевски: Няма да подавам оставка!

Сподели
Няма да депозирам оставка. Премиерът Денков ще подаде своята на 6 март. Защо да депозирам два дни по-рано. Няма смисъл. Това съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев на чуване в парламентарната комисия по защита по отношение на военната помощ за Украйна и процеса за придобиване на трикоординатни радари.

Той съобщи, че е подготвен когато и да е да приказва с сътрудниците от ГЕРБ и ПП-ДБ.

„ Престижно е в евроатлантическата общественост да се оказва помощ на Украйна и тук може би има някаква битка кой има принос за този авторитет “, отговори Тагарев на въпрос за какво получава рецензии. „ Няма потребност да се борим кой повече оказва помощ и кой по-малко, би трябвало да работим заeдно “, добави той.

„ България е една от страните, които дават съразмерно най-вече помощ за Украйна. И досега сме дали обилни размери помощ. Предоставили сме над 7000 тона материални средства, главно муниции. Предоставили сме десетки хиляди едрокалибрени муниции, милиони патрони и доста други неща на Украйна. И ще продължим да вършим това съгласно нашите благоприятни условия “, изясни министърът.

„ Помагайки на Украйна, оказваме помощ на себе си. Ако Украйна се отбрани, ще имаме по-добра сигурност в Европа “, съобщи той.

Коментарът му идва в резултат на изказването на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който сподели, че Тагарев би трябвало да бъде заменен, а ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски оцени работата на Тагарев като „ нулева “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР